Har du problemer med tandpine, eller vil du bare gerne være sikker på, at du ikke skal kæmpe med tandpine fremover, har vi her et par gode råd til dig, som du med fordel kan følge, hvis du gerne vil mindske risikoen for at få tandpine. Det er bestemt ikke sjovt at have tandpine, og derfor bør du også gøre alt, hvad du kan, for at mindske risikoen for at få en slem tandpine.

1 – Børst dine tænder

For det første er det en rigtig god idé altid at huske at børste dine tænder, så du er sikker på at holde dem rene. Der er desværre alt for mange danskere, der ikke er gode til at få børstet tænder to gange om dagen, og det kan altså desværre hurtigt føre til en svær tandpine, som kan være problematisk at komme af med igen. Så gør dig selv og dine tænder den tjeneste at børste dem de to gange om dagen, som det anbefales. Det kan også være godt at bruge tandtråd i samme forbindelse, da det renser mellem dine tænder.

2 – Gå til tandlægen med det samme

Dernæst er det også meget vigtigt at gå til tandlægen med det samme, hvis du føler den mindste smule smerter eller ubehag i dine tænder. Der er alt for mange, der udsætter det gang på gang, indtil de til sidst har utroligt ondt i tænderne. Går du ikke til tandlægen med det samme, kan skaderne bare ende med at blive meget værre, og så skal der en langt større operation til for at ordne dine tænder. Så er det meget bedre at fange det i opløbet, inden dine smerter bliver til et alvorligt problem.

3 – Undgå skadelige fødevarer

Sidst, men ikke mindst, skal du jo også tænke over, hvad du spiser og drikker. Undgå gerne at drikke ting med sukker eller sødestoffer og at spise sukker. På den måde mindsker du ihf. risikoen for at få huller og smerter i tænderne.

Det kan også være godt at undgå alt for meget kaffe. Vil du gerne nyde en rigtig god kop kaffe i ny og næ, kan du finde Senseo tilbud her.