Savner du at leve mere sundt, og vil du gerne gøre noget ved det i her i 2022, har vi her samlet et par gode forslag til sunde ting, som du kan gøre i det nye år.

Gå flere ture

For det første kan det jo være oplagt at begynde at gå nogle flere ture. Alle har mulighed for at gå ture, og det er en rigtig god kilde til motion og forbrænding af kalorier. For slet ikke at snakke om, at det også bare er sundt for kroppen at blive holdt i gang i stedet for at sidde og sumpe sammen inde i sofaen, som mange danskere har det med at gøre nu til dags. Og så er det jo også en gratis fornøjelse, da du bare skal hoppe i dine gode sko og begynde at vandre derudaf.

Spis mere grønt

Så kan det også være en oplagt idé for dig at komme i gang med at spise noget mere grønt. Der er mange, der ikke får deres daglige grøntsager, og det er en skam, da det virkelig kan være med til at gøre noget godt for kroppen. Så har du været lidt for ringe til at få spist dine grøntsager gennem det seneste år, er det måske her i 2022, at du skal gøre noget ved det og begynde at vænne dig selv til at spise mange flere grøntsager og mange flere frugter hver eneste dag. Det vil du have godt af.

Start til yoga

Hvis du har lyst til det, kan du jo også vælge at lade 2022 være året, hvor du begynder til yoga for første gang. Det er ikke svært at komme i gang med, og alle kan finde ud af de lette øvelser til yoga. Om ikke andet kan alle i hvert fald lære at lave yogaøvelser, også selvom de ikke har prøvet det før. Har du aldrig prøvet at gå til yoga før, er det måske lige noget for dig at komme i gang med. Der er sikkert også et yogahold i nærheden af, hvor du bor, som du kan melde dig ind på.

Få et abonnement til fitnesscenteret

Sidst, men ikke mindst, kan det også være året, hvor du skal have dit første abonnement til dit lokale fitnesscenter. Det er dog ikke nok at købe abonnementet – du skal også helst gøre brug af det, da du ellers bare komme til at betale et par hundrede kroner hver måned ud i den blå luft, hvilket der jo ikke er nogen grund til. Så få brugt dit fitnesscenter, når du først melder dig ind, og kom gerne derned et par gange om ugen.

Find dine nye træpersienner her.